Топ новини:

„Следваща цел: Марс“ и Jamba изпращат 10 младежи на лекцията на Бас Лансдорп

01 Февруари 2018 коментара Младежка медия;
„Следваща цел: Марс“ и Jamba изпращат 10 младежи на лекцията на Бас Лансдорп

Open Sofia – най-голямата общност на чужденци у нас, също се присъединяват към събитието

„Следваща цел: Марс“  ще предоставят 10 билета на младежи за публична лекция на основателя на инициативата Mars One - Бас Лансдорп. Това ще се случи чрез осъщественото партньорство на фондация ELEVATE и организацията Jamba, която осигурява предварителна подготовка и последващ подбор с цел професионална реализация на хората с различни възможности в България. 

„Радваме се, че ще можем да помогнем да бъде изравнена границата на достъп на младежите и да им дадем възможността да чуят един от най-смелите предприемачи в света, давайки им пример, че няма невъзможни неща – точно както това да бъдат изпратени хора до Марс.“

Това бе коментарът на Момчил Кръстев – основател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас световни предприемачи и лидери, които внасят промяна чрез своята дейност, за да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и знания.

Към събитието, посветено на темата за Марс и създаването на човешка колония там, се присъединяват и Open Sofia – фондация, която спомага връзките между чужденците и expats, които живеят у нас чрез социални, културни и доброволчески дейности и инициативи с цел да спомогнат за мултикултурализма и социалните промени към добро.

Това партньорство допринася събитието „Следваща цел: Марс“ да бъде наистина интернационално. 

 

тагове: марс, мисия, лекция, култура, организации