Топ новини:

Слушай Стефан Илчев на живо в пиано бар Budas

28 Ноември 2019 коментара
Слушай Стефан Илчев на живо в пиано бар Budas

Стефан Илчев ще бъде специален гост-изпълнител в пиано бар Buda's  този уикенд!

Победителят от последния сезон на "Като две капки вода" Стефан Илчев ще зарадва феновете си  в Пловдив с участие в новият любим на меломаните под тепетата пиано бар. Изпълнителят  ще гостува на заведението в петък,29-ти ноември. Един концерт в който може да чуем не само Стефан Илчев ами Лили Иванова, Кичка Бодурова, Георги Христов... и много други изпълнители.

Хубавата музика, приятелската атмосфера с качествени напитки и съчетание от уникален дизайн и гласът на Стефан Илчев - принта на българските гласове.Всичко това на едно място!

  • 29-ти, петък
  • Piano bar Buda's
  • За резервации: 0884 007 007
  • бул. „Свобода“ 71, гр. Пловдив (до МОЛ Пловдив) 

Стефан Илчев е талантлив млад изпълнител с натрупан опит от многобройни изяви на различни сцени. Роден е в град Бургас, където и завършва средното си образование в клас музика. Приет в Консерваторията, той завършва специалност оперно пеене  в класа на проф. Благовеста Карнобатлова и гл.ас.Маргарита Баснарова. Дипломира се с една от главните роли на операта на Моцарт „Вълшебната флейта“ под режисурата на доц.  д-р Румен Нейков. Поверена му е ролята на принца Тамино. Стефан Илчев не остава за дълго на оперната сцена и се развива в коренно различен жанр – поп музика. 

Повече за пиано бар Buda's може да прочетете тук

Хубавите музикални събития следете в сайта за нощен живот на Пловдив plovdviclubs.com

тагове: Стефан Илчев, музика, пиано бар, Budas