Топ новини:

Абитуриенти на Английската гимназия с трогателна покана за бала към класната си

12 Април 2018 коментара Младежка медия;
Абитуриенти на Английската гимназия с трогателна покана за бала към класната си

По доста оригинален начин учениците от 12-ти "И" клас на ЕГ "Пловдив" поканиха на бала си своята класна учителка Анна Султанова

Със съдействието на артистите и специално на директора Кръстю Кръстев те направиха отлична постановка след края на 

Мястото е Драматичен театър Пловдив, там където обикновено се случват най-трогателните и емоционални събития, там където всяка стъпка на главните действащи лица е непредвидима, а всяка следваща сцена се изживява по различен начин. Просто това е Драмата, едно място, в което всеки зрител става неволен участник на театралния живот под тепетата.

Представлението е "Анна в тропиците", а датата 11-ти април. След края му на сцената в голямата зала  актьорите не се прибират в гримьорните, както се случва обикновено, а изчакват до тях да застанат смелите ученици от ЕГ "Пловдив". Те канят любимата си учителка от гимназията - г-жа Султанова при тях, за да й отправят последната си молба към нея, като класен ръководител. Смаяната преподавателка приема предизвикателството, а от балкона грейва надпис:

 "Елате с нас на бала!"

Това не събуди никакви съмнения у г-жа Султанова, тъй като тя не пропуска постановка в Пловдив, споделят ученицити от Английската.  

Зрителите в Драматичен театър Пловдив аплодираха случващото се, а г-жа Султанова не успя да скрие сълзите си, като запрегръща всичките си възпитаници от Английската.

Заради тези малки моменти си заслужава каузата - учител. 

Mediacafe пожелава на абитуриентите на ЕГ "Пловдив" успешно реализиране, а на г-жа Султанова все такава непресъхваща любов от нейните ученици. Наслука!

Вижте краткото видео от трогателното събитие снощи:

Снимки и видео: plovdivnews

тагове: пловдив, английската, ег пловдив, театър, култура, учителка, драматичен театър