Топ новини:

Хитови предложения за езикови ваканции в чужбина в разгара на лятното планиране

16 Май 2018 коментара Младежка медия;
Хитови предложения за езикови ваканции в чужбина в разгара на лятното планиране

Нови летни промоции в каталога на „Интеграл“ изненадват семействата в края на учебната година 

Ако ви се струва, че сте закъснели с подготовката на лятото, със сигурност има какво да се направи

Възможностите вече са големи, но е факт, че и лятната ваканция на учениците е дълга и стандартна почивка с мама и татко не решава проблема. Езиковата ваканция в чужбина се превърна в един от най-добрите начини за осмисляне на летните ваканционни дни. А изненадите и новите емоции винаги са гарантирани, дори и детето вече да е пътувало на езиков курс. Голямото разнообразие от програми на международните езикови центрове в Европа дават възможности за нови и атрактивни комбинации, за посещения на нови страни и нови запознанства. 

Компютри и език

Ако ви е трудно да отделите детето от телефона или таблета, а искате да му осигурите разнообразно и полезно лято, за вас са специализираните курсове по компютри и език. През последните години все повече езикови центрове в чужбина предлагат тази комбинация. Тя се харесва на децата от всички възрастови групи. Сред новите предложения е и британският Plumpton College, разположен в едноименното градче Плъмптън, в подножието на националния парк South Downs и в близост до прочутия от романите на Джейн Остин крайбрежен град Брайтън. Програмата включва 20 уч. ч. английски език и 10 уч. ч. по компютърно програмиране в модерната компютърна зала на училището. Учениците се обучават в основите на програмирането на мини-компютър Raspberry Pi, който след занятията могат да вземат в стаите си за упражнения.

Каква по-добра възможност от това за пристрастените към техниката деца да се „навият“ да учат език с любимото си занимание?

Английски със спорт и музика

Програмите „2 в 1“ са предпочитаните от малките и по-големи деца, които обичат да се забавляват и имат свое любимо занимание. За тях са предложенията на известната лятна академия Exsportise, която е с 30-годишен опит в провеждането на обучение по спорт, английски и музика. Курсовете се провеждат на базата на 3 от най-реномираните пансионни училища в Англия. Тук възможностите са две: комбинирани програми с обучение по английски или програми без езиково обучение, с акцент върху спорт или музика. За активно спортуващите деца е академия за спорт по избор като може да се избира между тенис, голф, хокей на трева, езда, баскетбол и разбира се – футбол.

Сред най-популярните курсове на Exsportise са тренировките с професионалисти от школата на „Арсенал“ и посещение на прочутия Emirates Stadium.

За записвания тук обаче консултантите съветват да се побърза, защото местата се заемат отрано. Възможностите за комбинации са огромни като например спорт и танци, музика и танци или и двете заедно, с обучение по английски

Френски на Лазурния бряг с отстъпка 140 евро от цената 

Ако детето иска да съчетаете през летните дни изучаване на език с почивка на плажа, топ предложението е Ница през август.  Посещението на френската ривиера със сигурност може да е вълнуващо преживяване, гарнирано с възможност за усъвършенстване на езика или овладяване на френския като втори западен език. Предлагат се основен и интензивен курс, както и възможност за индивидуални часове към основния курс. Със специалната отстъпка в цената, курсът е 650 евро седмично, вместо досегашните 790. 

Ако кандидатстването в университет чука на вратата!?

Колкото и добри да са летните забавления, идва възраст, в която всеки тийнейджър се замисля, че е време да се подготви за кандидат-студентски изпити. Особено тези, които обмислят вариант да учат в чужбина. За тях са предложенията на училища като Kings Oxford, които гарантират подготовката за IELTS. Училището разполага с две учебни бази с модерни учебни зали. Подготовката тук може да е целогодишна като се избира между основен, интензивен курс или интензивна подготовка за езиковия тест. 
Възможност да спестим до 439 бр. лири за академичен курс

Това е хитова възможност на британското училище Earlscliffe, разположено в  крайбрежното градче Фолкстоун, на 55 мин с влак от Лондон. Училището предлага интензивен курс, програма  Мini-MBA или подготовка за университет в зависимост от възрастта на ученика, а програмата включва посещения на университети от ранга на Оксфорд, London School of Economics, University College London, Queen Mary University и др. Размерът на отстъпките зависи от продължителността на курса и от избраните дати за обучение. До 171 бр. л. седмично пък може да се спести за комбиниран курс - английски със спорт в Warminster School, при записване  до 31 май. 

Ирландия и Шотландия – интересната алтернатива на Лондон

Двете страни са отлична алтернатива на отдавна популярния Лондон и са добър вариант, както за индивидуални, така и за групови ваканции. Сред интересните нови предложения тук са: ваканциите в базата на шотландския Heriot-Watt University, която разполага с отлични спортни съоръжения и ирландският ваканционен център в Дъблин National College Ireland. Още по-добрата новина е, че записванията до 18 май са с отстъпка от 100 бр. лири от цената. 

Повече за новите промоции и предложения в каталога на Интеграл Лято 2018 или в офисите на компанията в цялата страна.

тагове: езици, ваканция, обучения, ученици, арсенал, стадион, неформалност, интеграл, училище