Топ новини:

Любовта от разстояние

10 Март 2014 коментара Тони Тодорова;
Любовта от разстояние

Много хора не успяват да съхранят любовта си, когато се наложи да я изживяват от разстояние. Любовта е едно от най-красивите неща, които човек може да изпита през живота си и ако тя е истинската, то каквито и пречки да съществуват, тя би оцеляла въпреки всичко.

Тази статия представя рисунки на двама художници, изживяващи любовния си романс разделени, но убедени в силата на своята любов.

Всеки знае, че през очите на художника състоянията не само са с по-наситен цвят, но са и силно чувствителни. Ако в началото това е било една обикновена тръпка, то тя ескалира до величествена мечтана утопия.

Мислейки, че живота трябва да бъде живян по-най добрия начин и споделен с най-близкия човек, връзките от разстояние често се разпадат. Но тази двойка е успяла да съхрани своята, експериментирайки с различни неща. И едното, до което са стигнали е това да рисуват своите спомени в едноминутни карикатури, овековечавайки ги във времевото пространство, в което не са заедно.

Този признак на обич е нещото, с което те чувстват присъствието на другия всеки път, когато зарисуват. А когато рисуваш..тогава можеш да почувстваш всичко. Тогава си най-много ти, тогава си непоклатим. Вярвайки в най-искрените си чувства, успявайки да ги прехвърлиш на лист, ти не само си творец, ти си истински. А най-истинското нещо, с което можеш да дариш другия, това е безпределната ти, всепоглъщаща любов.

Тези бързи рисунки са точно това изразно средство. Любовта от разстояние не е изпитание, това не е проба дали тя е истинска и  ти искаш да се увериш в това. Тя е просто момент самота, в който можеш единствено да надграждаш себе си, правейки се по-силен и неуязвим. А крайния резултат ще е – сила и любов.

Тази статия е в подкрепа на истинската любов. И ако някога ви се наложи да изживеете разстоянието, за да сте заедно някога отново, вярвайте, че от вас зависи дали ще загубите нещо и знайте, че дори да сте самотни, не сте сами. Защото по-красиво нещо от любовта на този свят…никога не би могло да има..

 

 

 

тагове: любов, разстояние, рисунки