Топ новини:

Лудо, акробатично шоу откри "Черната кутия" в центъра на Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

31 Май 2015 коментара Екип Младежка Медия;
Лудо, акробатично шоу откри

Световно известните белгийски артисти от "Jordi L. Vidal Company" представиха на импровизираната сцена пред стълбите на Каменица своето театрално шоу включващо бийтбокс и жонглиране наречено "OOups". 

Представлението им, което бе в две части, събра десетки вперени погледи на самия център в Пловдив. То бе официалното откриване на фестивала за театър и съвременен танц "Черната кутия", който се явява първото международно събитие за града след обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019-та. 

Двамата артисти успяха да пресъздадат в две части реалистична картина на опиянението от парите и скъперничеството. Самозабравата на героите на Гаспар и Антъни бе представена чрез лудостта след бързо забогатяване и допълнителното озвучение чрез качествен бийтбокс.

Във втората част белгийците смаяха пловдивчани с акробатични номера и жонглиране. 

Вижте ги:

Една от най-големите прояви на театралното и танцово изкуство у нас се провежда в партньорство с Министерството на културата и съдействието на Община в Пловдив.

тагове: Пловдив, Черната кутия, бийтбокс, Европейска столица на културата, OOups, театър, Белгия, акробатика, Каменица, Jordi L. Vidal