Топ новини:

Made by Heart наближава

22 Ноември 2019 коментара Младежка медия;
Made by Heart наближава

Останаха ограничен брой места за концерта "Made by Heart" на Крейг Бейли, Камелия Тодорова, Петър Салчев и Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев

Събитието е подарък от Община Пловдив за пловдивчани в навечерието на празниците

На 8 декември 2019 г., неделя, в Дом на културата "Борис Христов" Пловдив Биг Бендът на Българското национално радио с диригент Антони Дончев и звездните солисти Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев ще представят проекта "Made by Heart". Началото е в 19.30 часа.  Публиката ще чуе оригинална музика, написана и аранжирана от Крейг Бейли, дългогодишен водач и солист на Оркестъра на легендарния Рей Чарлс, както и музика от репертоара на Петър Салчев и Камелия Тодорова.

Спектакълът припомня някои от незабравимите образци на съвременната американска и световна култура, както и любими на публиката теми от съвременната българска популярна музика.

Проектът „Made by Heart“ се реализира от Сдружение за култура и образование "Милчо Левиев" в партньорство с БНР, БНТ и с финансовата подкрепа на Община Пловдив и ще е с вход с безплатни покани, като подарък за меломаните.

ВСЕ ОЩЕ ОГРАНИЧЕН БРОЙ ПОКАНИ ( около 90 свободни места) има на касата на МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“, откъдето желаещите могат да ги получат. (по 2 места на човек) Касата е с работно време  от понеделник до петък от 10 до 14 часа и 15 - 18 часа.

тагове: музика, сцена, концерт