Топ новини:

Новото Нормално - пиърсинги, татуси, флешове, татуирани очни ябълки!

17 Март 2014 коментара Тони Тодорова;
Новото Нормално - пиърсинги, татуси, флешове, татуирани очни ябълки!

Ако се чудите откъде тръгва всичко... потърсете в уикипедия и ще разберете. Аз искам да ви кажа не откъде тръгва, а кой, по дяволите, ги прави. Не се плашете от това, което виждате, защото съвсем скоро ще трябва да свиквате с него. Това е новото нормално в световния изглед, а вие, ако искате, го приемайте за такова.

Той - тя е роден в Полша. Транссекусален веган на име Рони Лавшовиц (Roni Lavchowicz). Това е значително кратка характеристика за него, но тя автоматично става безинтересна след като не можеш да отлепиш очи от външния му вид.

Рони има по тялото си всяка една навлязла в човешкия свят изкуствено направена модификация. Той го използва свободно като пробен лист хартия, допълваща я с нови, навлизащи трансформации. Тялото му побира татуси, множество пиърсинги, импланти на главата, разделяне на езика, татуирвки чрез белези, дебилно широки флешове и неговото най-любимо – татуиси на очните й ябълки.

Самият Рони живее в Лондон и работи в салон за подобни бруталии. Салонът се нарича “Extreme” и поддържа всякакъв вид „извайване” на тялото.

Рони със сигурност иска да демонстрира разчупената си обвивка, правейки всичките тези неща. Той иска да откъсне хората от стереотипите и свободно да модифицират тялото си. Той е емблема на няколко модни линии, което доказва, че хората наистина харесват външния му вид. Самият Рони е доста отворен да си общува със всеки, който прояви интерес към него. Но определено страда от факта, че повечето хора са изключително консервативни и трудно променят мнението си, но Рони се харесва такъв какъвто е, и доказва на себе си и околните, че думата Промяна е важно нещо.

Специално за татуирането на очната ябълка, Рони споделя, че това е процедура, в която склерата на окото се оцветява от серия инжекции с мастило. Тя определено има драматичен ефект върху външния вид и затова получателя ѝ трябва да е сигурен, че я желае. Повечето клиенти предпочитали черния цвят за оцветяването, но имало и такива, които експериментирали с различна гама.

Тази процедура е пълна с рискове и от „Extreme” препоръчват тя никога, по никакъв повод да не се извършва от човек, който не е получил подходящо обучение (представяте ли да минете обучение по татуиране на очни ябълки?!).

Важно нещо за този вид татус е, че наистина трябва да си 100% сигурен че го искаш, тъй като за него все още няма начин за възобновяване на поставените цветни пигменти във вътрешността на окото. За Рони това е екстремна промяна, и тъй като той вече има татуирани очни ябълки, съветва клиентите си, че трябва да помислят за реакцията на близките и работодателите си и за бъдещите си любовни връзки.

Какво мислите за „Новото нормално”, смятате ли, че и младите в България биха се трансформирали по този начин? Споделете с нас...

П.С. Ако отидете на Facebook страницата на Рони Лавшовиц ще видите една колекция от снимки, как той снима хора, които се опитват да го снимат. Колекцията е брутално яка, тъй като нормалните хора правят всевъзможни пози, така че да не бъде забелязано нахалството им. Но Рони също отвръща на удара, като не само ги заснема, но и публикува във профила си.

тагове: Рони Лавшовиц, татуси, флешове, татуирани очни ябълки, пиърсинги, модификации на тялото