Топ новини:

Нула32 разбутва пластовете на историята в старинен Пловдив (ВИДЕО)

22 Юни 2018 коментара Младежка медия;
Нула32 разбутва пластовете на историята в старинен Пловдив (ВИДЕО)

Плавният преход между единадесети към дванадесети брой на единственото градско списание за стил и култура ще ви изненада отново и ще ви пренесе в нова приказка 

Младият екип продължава с представанията си на различни локации, този път избрали галерия "Червеното пони", под самия връха на Небет тепе

"Неизбежен брой. Нямаше как да разкажем Пловдив без душите ни да се облегнат по вековните фасади на Стария град, без да разбутаме пластовете минало и да потърсим между тях свързващото, предвечното, нишката на живеенето, скрепявала къщите по кривия калдъръм и обединила ги днес във величествено царство на спокойствие и утеха за всяка самота. Позволихме на телата ни да се изморят, а духа ни да се пръсне сред камбанарии, липи и сенки. Почувствахме Стария град в неговата неизменчивост, надживяла епохите, религиите и народите, ходили по стръмните му пътеки".

„Нашата е нормална. Пием си кафето с малко захар, разпределяме си задълженията с усмивка, денят е ведър. Днес още някой ще пристъпи за пръв път чертата на Стария град, ще крачи замаян – една педя над калдъръма, душата му ще пее – как да не му се усмихнеш…“ (НУЛА32)

Продължението ще може да намерите в 12-ти брой на НУЛА32 в събота привечер - 23-ти юни за 12-ти пореден път. Началото е от 19:00 часа в галерия "Червенто пони". 

Не го пропускайте!

Запознайте се с последния 11-ти брой ТУК

Ако не сте се сблъсквали с първите броеве:

  • С дъх на тютюн или представянето на брой 3 може да видите ТУК
  • Представянето на Другосветците в брой 2 вижте ТУК
  • Да повярваш, че можеш или брой 1-ви вижте ТУК
  • Субкултурна столица или брой 4 срещу порастването ТУК 
  • Над нещата ТУК
  • И т.н.... 
тагове: пловдив, стар град, списание, стил, култура, червеното пони, галерия, представяне