Топ новини:

OPEN ARTS Foundation представя Беседка за града

04 Март 2019 коментара Младежка медия;
OPEN ARTS Foundation представя Беседка за града

OPEN ARTS Foundation представя "Беседка за града" като част от програмата 100 години Баухаус – Пловдив

Беседата е организирана от Goethe-Institut Bulgarien. По време на нея ще се проведе дискусия с участието на Катрин Сариева, главен редактор на Alternative Map of Plovdiv и Теодор Караколев от Български архитектурен модернизъм / Bulgarian Modernist Architecture. 

Непосредствено след дискусията от "Беседка на града" отново в artnewscafe ще може да видите последната селекция с експериментални филми (с акцент върху медийно изкуство) от Колекция Баухаус на Гьоте-институт.

Пълната юбилейна програма на Гъоте-институт в Пловдив можете да видите в информацията на събитието - 100 години Баухаус – Пловдив (ТУК).

Повече за OPEN ARTS Foundation:

Основана през 2007 г. като част от политика на Галерия Сариев, Пловдив. Основният й профил е създаване на културна публика и обживяването на инстутуционни, обществени и градски пространства със средствата на изкуството и иновативни културни практики.

Фондацията е печелила множество призове през годините, като част от тях: Организатор на годината; Културно събитие на годината; Фестивал на годината; Събитие на годината и пр.

тагове: кафе, беседа, баухаус, събитие, арт, организация, артнюз