Топ новини:

Пиано бар Gatsby се разкрива за 5-та година под тепетата с още по-голям бенд

11 Септември 2019 коментара PlovdivClubs;
Пиано бар Gatsby се разкрива за 5-та година под тепетата с още по-голям бенд

На 13-ти септември Piano bar Gatsby ще отбележи старт на новия парти сезон под тепетата

Пиано барът на Пловдив ще се разкрие след кратък ремонт в края на месец август

С парти от 90-те години - “Доброто старо време" ще бъде дадено началото на сезон 2019/2020 в най-добрия пиано бар в Пловдив. Деветдесетте години на миналия век са пъстър, прям и иновативен период, който вече попада в графата "доброто старо време". Споменаването им предизвиква носталгични усмивки на лицата на много от нас. Музикалната сцена на 90-те е една от най-пъстрите. Времето, когато 9 от 20-те най-големи световни музикални хитове принадлежат на жени.

В същото време това са годините на нестихващото съревнование между момичешките и момчешките групи, на рап музиката, на гръндж бандите, на брит звученето, на любовните балади, на електронната музика и на one hit wonders. С други думи, през 90-те има за всекиго по нещо и заглавията като "I Will Always Love You" на Уитни Хюстън,November Rain" на Guns'n'Roses, "Wonderwall" на Oasis, "Teen Spirit" на Нирвана, "Wannabe" на Спайс Гърлс, "Everybody"на Бекстрийт Бойс и т.н.

В допълнение към музикалната носталгия от 90-те, редно е да добавим и танците, диктували ритъма на десетилетието. Деветдесетте оставят своя отпечатък и в модата. Любими модни тенденции от този период ще останат гръндж модата - с кожените якета, обувките на платформи и тъмен грим, широките карирани ризи в комбинация с накъсани дънки, романтичните момичешки рокли на цветя и дънките с висока талия.

Всичко това, което ви припомнихме Ви очаква на 13-ти петък в пиано бар Gatsby в комбинация със стил и качествен алкохол.

През този парти сезон към страхотните Gatsby band на сцената ще  е присъединят едно младо и талантливо момче, а именно Георги Николов (Гласът на България ).

От новия сезон Gatsby band стартира в следния състав - Христофор Тодоров (Фори)-пиано и вокал, Андриано Ангелов -китара и вокал, Августина Петкова - вокал, Детелина Бунтова - вокал  и Георги Николов - вокал, които ще ви държат през цялото време в еуфория както подобава на една страхотна парти вечер.

Вратите на клуба се отварят малко след 23:00, когато ще бъде даден и стартът на купона с парти от 90-те години:

  • Датата:13.09.2019г.
  • Старт на събитието 23:00
  • Тел. за резервации:0882 555 543

Медиен партньор: PlovdivClubs.com

Очаквайте много снимки от откриващата вечер в пиано бара на Пловдив!

тагове: пиано бар, пловдив, gatsby, култура, музика, нощен жиовот, бенд, парти, 90-те години