Топ новини:

Пловдив ще полети високо, високо с ФСБ

12 Февруари 2018 коментара Младежка медия;
Пловдив ще полети високо, високо с ФСБ

Зала „СИЛА“ ще приеме легендарната българска група ФСБ 

На 31 март на една сцена ще излязат настоящите членове на култовата банда - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които за пореден път ще докажат, че ФСБ е истинска емблема на българския рок.

Емоцията е гарантирана с изпълнението на неостаряващите и любими на поколения българи класики - “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и много други незабравими композиции. 

FSB е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano
ФСБ обещават двучасово шоу с изпълнения на над 20 песни създадени през дългата им сценична кариера. Специално за концерта ще бъда поставен LED  екран, а осветлението и озвучаването са професионални, както при всеки концерт в залата. 

Вратите  ще бъдат отворени 1 час преди началото на концерта, като за упътването и спокойното настаняване на зрителите ще се погрижат охраната и добре обучени разпоредители. Комплексът разполага с 2 отделни входа за различните сектори, както и 4-етажен паркинг. 

За гостите остава единствено да се насладят на емоцията!

тагове: концерт, пловдив, фсб, зала, сила, рок