Топ новини:

Предстоящият концерт на Графа под тепетата ще бъде филмиран

15 Май 2018 коментара Младежка медия;
Предстоящият концерт на Графа под тепетата ще бъде филмиран

Владимир Ампов - Графа и екипът му подготвят запомнящо се шоу

То ще се състои на 31 май /четвъртък/ в Античeн театър в Пловдив. С концерта любимият изпълнител ще открие националното си турне. То ще премине последователно през Бургас (Летен театър, 4 юни), Варна (Летен театър, 5 юни) и ще завърши с два концерта в зала 1 на НДК в София (27 и 28 ноември).

На 31 май пловдивската публика ще се наслади на премиерното представяне на шоуто Графа за 2018 година. От няколко месеца екип от специалисти разработва новата концепция за сцената, осветлението и мултимедията. 

“Античния театър в Пловдив е място със специална енергия.“ 

Споделя Влади Ампов и допълва:

„Публиката там е невероятна, още си спомням емоцията от предишния концерт. Много искам и съм сигурен, че ще надградим миналогодишното шоу.. Решихме да включим 3D Mapping и още няколко тайни акцента в програмата. Няма да издавам всичко, но подготовката е сериозна. За екипа ни е предизвикателство да филмира продукция, която ще се състои на толкова красиво и уникално място.”

Репетициите за турнето вече започнаха, а музикантите, с които Графа ще се появи на сцената са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.

тагове: концерт, графа, античен, театър, пловдив, шоу, филм, музика, сцена