Топ новини:

Сантра и Кристо пеят за Деня на младежта в Пловдив

11 Август 2015 коментара Младежка медия;
Сантра и Кристо пеят за Деня на младежта в Пловдив

За осма поредна година в град Пловдив ще бъде отбелязан Международния ден на младежта – 12-ти август. Всички младежи ще станат свидетели на редица атрактивни игри, предизвикателства и забавления в града под тепетата днес след 18:00 часа, а от 19:30 на сцената пред Общината ще се качат Сантра и Кристо. 

Инициативите ще започнат от 18:00 часа на пл. „Стефан Стамболов“. Празничната програма ще започне със забавни, логически и спортни предизвикателства, организирани от МИКЦ Пловдив,  в които ще имат възможност да се включат предварително избрани 8 отбора с по 5 участника – представители на младежки организации и формации от града. Най-добрите ще бъдат отличени с купи, грамоти и подаръци.  

Кулминацията на празника ще бъде атрактивен концерт на Сантра и Кристо на площада, които е с начален час 19:30 часа. Специални гости по време на хепанинга ще бъдат и младежите от КСУ „Свети Георги”. 

Организатори на инициативите по случай международния ден на младежта са Община Пловдив – дирекция „Спорт и младежки дейности“, Областен информационен център – Пловдив, Младежки информационно-консултантски център-Пловдив /МИКЦ/, домакинстван от Фондация НАРД. 

СНИМКИ от изминалите събития на 12-ти Август в Пловдив може да видите ТУК.

 

тагове: Пловдив, ден на младежта, Сантра, Кристо, забавление, площад, игри, култура, МИКЦ Пловдив, НАРД, ученици, деца