Топ новини:

Стотици хвърчила политат на Младежкия хълм в събота

27 Юни 2018 коментара Младежка медия;
Стотици хвърчила политат на Младежкия хълм в събота

Инициативата "Пусни хвърчило" за четвърта поредна година на Младежкия хълм

На 30-ти юни от 10 часа в парка под Младежкия хълм в Пловдив за четвърта поредна година ще се състои съвместната благотворителна инициатива на "Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол", "Интеракт клуб Пловдив - Филипопол" и доброволческата организация за защита на животните Animal Welfare Bulgaria - "Пусни хвърчило, подай лапа", в помощ на бездомните животни в Пловдив.

Хвърчилото е носител на послание и мечти. Забавлението познато от детството днес се преражда като посланик на надеждата - надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град - бездомните животни. 

Инициативата "Пусни хвърчило, подай лапа" ще включва уъркшоп за направа на хвърчила, състезания за най-красиво хвърчило, рисунка на хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи, срещу символична такса за участие. Очакват ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца, за които се грижат от Animal Welfare Bulgaria.

Носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате - не се притеснявайте - организаторите са помислили и за това! 

Да подадем ръка на животните в нужда!

призовават още от Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол!

тагове: пусни хвърчило, пловдив, лапа, благотворителност, лапа, младежки хълм, интеракт