Топ новини:

Тя в Пловдив

27 Август 2018 коментара Младежка медия;
Тя в Пловдив

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив. Всеки последен четвъртък на месеца в кафе-бар Отсреща две дами представят себе си и своята дейност

Мисията доброволчество е обединяващата тема на лятното издание на '’ТЯ в Пловдив'. Да помагаш без да очакваш нищо в замяна! Доброволчеството, освен  че е безценно за развитието на всяка общност и кауза, се оказва и полезно за здравето. Според статия поместена в Харвард Хелт да бъдеш доброволец има благотворно влияние върху психическото и физическото здраве на човек. 

През август на '’ТЯ в Пловдив' – е на Карналова, изпълнителен директор на Асоциация '’Голям брат голяма сестра“ и Марина Кисьова де Хеус, учредителка на Академия 'Екатаерина Каравелова'“, избрана за Community Solutions Fellow 2017-2018 на Държавния департамент на САЩ за изгряващ лидер. 

Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на 'Тя в Пловдив' като попълни онлайн формуляра тук.

Може да научите повече за дейността ни на www.peacebulgaria.org.  

тагове: кампания, бар, отсреща, жени, истории