Топ новини:

Уикенд в Пловдив с по-black предложение, какво ли е то?

11 Февруари 2020 коментара Младежка медия;
Уикенд в Пловдив с по-black предложение, какво ли е то?

"Уикенд в Пловдив" добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ ПРЕЗАРЕЖДАЩ МАРТЕНСКИ УИКЕНД! Надпреварата между участниците започна, така че очаквайте една експлозия от намаления

Разгръщаме още повече възможностите и освен културните средища, ресторантите и заведенията, местата за нощуване, добавяме и шопинг центровете към цялата палитра от BLACK WEEKEND предложения!

BLACK „Уикенд в Пловдив“ вече обяви и някои от събитията, които ще се случват в града през втория уикенд на март. Сред заглавията се наредиха концертът на бендлидерът на Стинг - музикантът – легенда Доминик Милър. Само за „Уикенд в Пловдив“ предварително може да заявите своето присъствие на weekend@tourismplovdiv.org и да получите 20% отстъпка за вход на събитието - 25лв.

С нетърпение обявяваме и премиерата на рок-операта "Исус Христос Суперзвезда" от Андрю Лойд Уебър, един спектакъл на Веселка Кунчева и създателите на хита "Мария от Буенос Айрес". От Опера Пловдив отделят  специално за вас места на нова ценова категория за „Уикенд в Пловдив“ от 20 лева до края на февруари или до изчерпване на броят им!

А чухте ли за грандиозния успех на Драматичен театър Пловдив със „Слава“ за истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс - най-лошата певица на света, по текст на Владимир Набоков? За „Уикенд в Пловдив“ може да си закупите билети с 44% отстъпка на цена от 10 лв. Очаквайте още концерти, спектакли, кино, клубни музикални забавления!

тагове: черно, предложение, уикенд, пловдив