Топ новини:

„Лов на съкровища и легенди“ в Пловдив в началото на юни

29 Март 2018 коментара Младежка медия;
„Лов на съкровища и легенди“ в Пловдив в началото на юни
Състезателната игра с благотворителна цел The Treasure Race Adventure ще се проведе отново в три града в страната – София, Пловдив и Варна
 
5-тото юбилейно издание, в което се включват средно 500 участници ще се проведе и тази година в Пловдив. Приключенците допринасят за благотворителната кауза по организиране на Мини “TRACE” за деца, лишени от родителски грижи, търсейки пътя към скрито съкровище.
 
Благотворителните съревнования ще се проведе през май и юни - във Варна (27.05.), в Пловдив (03.06.) и в София (10.06.), а победителите от трите града ще се класират за участие на националния финал. В решаващата надпревара отборът, който първи намери съкровището, печели титлата Национален победител на TRACE за 2018 година.
 
 
„Мини ТРЕЙС“ за деца от домове се провежда след финала под формата на забавни и интересни игри, чрез които и те се въплъщават в търсачи на скрито съкровище. Трасе изпитва волята, съобразителността, ловкостта, комбинативната мисъл, бързината и не на последно място, екипната работа на отборите. Впускайки се в намирането на скритото съкровище, търсачите разгадават улики, разчитат карти и преминават през поредица от физически и логически предизвикателства. Водещата сила към победата са както индивидуалните умения на всеки участник, така и сътрудничеството помежду им.
 
Игрите се разполагат в градски парк или гориста местност до съответните градове. Точните локации на провеждане на състезанието се пазят в тайна до дни преди началото на квалификационните дни. Местоположенията са достъпни и удобни за участващите, като се намират в близост до спирка на градския транспорт и/или до паркинг за автомобили.
 
 
 
Приключенските отбори се съревновават и за паричен награден фонд по случай юбилейното издание на състезанието.
 
Повече за състезанието може да видите ТУК
тагове: пловдив, трасе, съкровища, чудовища, младежи, лаута, софия, национално състезание