Топ новини:

Юридическия факултет на ПУ с ден на отворените врати

02 Април 2018 коментара Младежка медия;
Юридическия факултет на ПУ с ден на отворените врати

Юридическият факултет на Пловдивския университет организира на 3 април Ден на отворените врати

Юридическият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендерски“ организира Ден на отворените врати на 3 април 2018 г. в Ректората

По време на събитието присъстващите ще бъдат запознати с историята, функциите и дейностите на факултета, работата на студентските кръжоци и клубове в ЮФ, условията за провеждане на учебен процес.  

Присъстващите ще бъдат запознати със спецификите на двата изпита, както и с най-често допусканите грешки от страна на кандидат-студентите в специалност „Право“. 

За да могат в Деня на отворените врати да се включат ученици от двете учебни смени, Юридическият факултет е предвидил две срещи с бъдещите висшисти. Първата е прeдиобед  от 10.00 до 12.00 ч. в 13 семинарна зала на ет. 1 на Ректората, а втората - следобед от 14.00 до 16.00 ч. в Зала „Компас“  на същия адрес. 

През учебната 2018/2019 г. Юридическият факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“ ще приеме 140 студенти, които ще се обучават в редовна форма на обучение.

Юридическият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ е създаден през 1992 г. Още със създаването си той полага основите на собствена школа в обучението по право в България. Акредитиран е от Националната агенция за оценяване и акредитация и е в „Топ 3“ на юридическите факултети, съгласно Рейтинговата система на висшите училища в България.

тагове: ден, на, отворените, врати, пу, право, юристи, факултет