Топ новини:

SAP в ПУ

18 Февруари 2014 коментара Младежка медия;
SAP в ПУ

На 26 февруари от 13 до 17 часа в зала „Компас“ на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, една от най-големите софтуерни компании в света ще запознае студентите с възможностите, които предлага.

SAP AG е немска мултинационална корпорация, която се занимава с изработването на бизнес софтуер и софтуер за управление на бизнес операциите и отношения с клиенти. Базирана в Валдорф, Baden-Württemberg, Германия, с регионални офиси по целия свят, SAP е лидер на пазара на корпоративните приложения по отношение на софтуер и софтуер, свързани с услуги.

Едни от най-известните продукти на фирмата са Enterprise Resource Planning – приложна система за управление; програма за складиране SAP Business Warehouse (SAP BW); SAP BusinessObjects софтуер, както и най-новите, Sybase мобилни продукти и изчислителни уреди SAP HANA.

На предвидената среща с фирмата, студентите ще имат възможност да се запознаят с нея и продуктите, които налага на пазара, както и да разберат какви са вариантите за кариерно развитие в софтуерната компания.

Програма:

13:00 – 13:45  Представяне на компанията

Повече от 40 години SAP помага на бизнеса да бъде все по-успешен чрез своите иновативни софтуерни продукти и решения.

13:45 – 14:45   SAP HANA Platform

Запознай се с революционна in-memory платформа, която позволява обработка на огромни количества данни (big data)  в реално време и предоставя информация на безпрецедентни скорости - до 100 000 пъти по-бързо.

14:45 – 15:15   Кафе пауза

Срещни се с професионалистите от SAP в неформален разговор.

15:15 – 15:45   Обучение и кариера с SAP

Научи повече за различните местни и глобални програми за обучение и кариерно развитие.

15:45 – 16:45  Облачни технологии на SAP

Cloud технологиите предоставят отличната възможност за бърза интеграция и разширяване на вече съществуващи системи.  Едновременно с това тези технологии значително намаляват разходите на компаниите, времето за доставяне и достъпа до иновации. Благодарение на тях думата офис все повече губи физическото си значение.

16:45 – 17:00 Игра с публиката

тагове: SAP, ПУ, кариери, студенти, среща