Топ новини:

За нас

Екип "MediaCAFE"
news@mediacafe.bg
тел. 0893 334 766

MediaCafe.bg e НЕЗАВИСИМ младежки уеб портал от ново поколение. Наблягаме на думата независимост, защото зад "медията" и "кафето" не стоят политически организации, течения или кръгове. Пред медията сме ние, а в кафето е всичко онова, което ни прави впечатление и го коментираме с вас.

В MediaCafe.bg НЯМА да откриете задкулисни политически интриги и фалшиви политически профили. Няма да откриете и криминални новини, както и жълти статии, изкривяващи съзнанието ви.

Нашето послание e "Събуди съзнанието си", именно защото искаме цялото общество да се пробуди и да започне да търси истинските неща, а не повърхностните жълтини.

В MediaCafe.bg може да откриете насоки и новини предимно за младите хора и младежките организации в България. Това, което вълнува всички вас след края на образованието си във Висшите учебни заведения - стажове, кариери и бизнес предприемачество.

Културните събития са приоритет на младия екип на сайта и тук е мястото, което ще ви изведе в света на съвременното изкуство, театралните представления и кино продукциите, които може да откриете в България.

MediaCafe.bg е полезен за всички, които искат да открият новото в своето ежедневие. Затова се стремим да показваме нашата гледна точка, която естествено не държим да е коректив на вашата. Просто едно различно мнение, което се надяваме да уважавате.

В секцията СЪБИТИЯ ще може да се информирате за повечето събития в твоя град.

Секциите за Бизнес и Предприемачество са полезни за всички млади предприемачи, IT специалисти и лектори. Държим на тях, защото само така всички ще останем да се равиваме тук. А нали това искаме?

Младежкият портал mediacafe.bg може да ви даде поле за изява и развитие със стажантски програми. Пишете ни!

Mediacafe.bg е съвместен прокет с фирма Вискомп.

Екип:

Главен редактор: Теодор Караколев t.karakolev@mediacafe.bg

За връзка:

Новини: news@mediacafe.bg
Бизнес, стажове и предприемачество: jobs@mediacafe.bg
Маркетинг и Реклама - reklama@mediacafe.bg
Тел. за контакт 0893 635033